Tervetuloa kotisivulleni!

Olen Anna Sidelnikova, terapeutti ja työnohjaja. 26 vuotta kokemusta psykologian alalla. Rekisteröintinumero: 01004330898. Oikeudet: psykoterapeutti

Tarjoan ammattitaitoista yksilö- ja perheterapiaa ja konsultointia, sekä päihdetyötä. Palvelen aikuisia, nuoria ja lapsia, mm. seka-avioliitoista.

Ammattitoiminnassa olen vastuussa palvelun laadusta. Otan huomioon yksilölliset, rooli- ja kulttuurierot. Kehitän jatkuvasti omat ammattiin liityvät taidot.

Huolellisesti  ja lämpimästi asiakasta kuuntelemalla tuen häntä ja pyrin tärkästi ymmärtämään hänen ongelmansa tai tilanteensa. Henkilön emotionaallista balanssista huolta pitäen autan asiakasta etsimään uusia näkökulmia asiaan  ja polkuja omiin voimavaroihin, joiden avulla hän pystyisi löytämään sellaiset suhtautumis- ja toimintatavat, jotka vastaavat hänen luonnettaan ja arvoihin.

Koulutus: Psykologian Maisteri (Moskovan Yliopisto), psykodraama-, hahmoterapia-, prosessityö- ja kehoterapiakurssit. Olen opiskellut ratkaisukeskeistä psykoterapiaa Helsingin Psykoterapiainstituutissa. Valviran hyväksymä psykoterapeutti. Todistukset

Työkokemus: konsulttina päiväkodeissa, koulussa, lastensairalassa , sitten yksityisterapeuttina, konsulttina Helsingin sosiaaliprojekteissa, päihdetyössä. Suunnittelijana Helsingin sosiaalivirastossa, edelleen Helsingin sosiaaliviraston sivujen venäjänkielisen palstan vetajana, on lukuisia julkaisuja.

Terapiaprosessin pituus arvioidaan yksilöllisesti. Se voi vaihdella kahdesta kerrasta muutamaan kuukauteen, esim. kun kyseessä on riippuvuus-ongelma. Terapiaistuntoja on yleensä kerrasta kahteen viikossa.

Hinnat ja yhteystiedot

 

Y-tunnus 2310820-9              GSM 044 253 2879                info@annanterapia.fi